Nyhet: Snorkling

Snorkling i Skodjestraumen Arter Sjøstjerne

Mange forbinder snorkling med blikkstille vann og lange strender i varmere strøk. Men visste du at Sunnmøre er et av de mest attraktive dykkermålene i Nord-Europa?

Vi er erfarne dykkere med fokus på sikkerhet, som nå har utviklet en lavterskelaktivitet som verken krever forkunnskaper eller spesielle ferdigheter fra deltakerne. Det er helt opp til hver enkelt om man ønsker å flyte langs bergene og observere de ulike artene i sitt eget tempo, eller om man vil ha en mer fartsfylt opplevelse gjennom strømmen. Vi tilpasser aktiviteter og instruksjoner etter hver enkelt person sitt behov.

Vi ønsker å gi alle som vil oppleve og lære mer om livet under vann en mulighet til å utforske det yrende mangfoldet i Skodjestraumen. Strømmen tilfører mye næring og legger derfor til rette for at en mengde arter kan leve godt. I Skodjestraumen er fjorden så grunn at man kan se det yrende livet i havet fra vannoverflaten. Derfor er det ekstra lærerikt og spennende å snorkle her.

Vi følger dere med RIB gjennom strømmen, og har med oss alt av nødvendig utstyr – det eneste dere trenger er varme klær. Dere har på dere tørrdrakter, som holder dere varme, tørre og flytende. Dette gjør det mulig for oss å arrangere snorkleturer også på vinterstid, når vannet er på sitt klareste.

Rundturen starter i Ålesund sentrum, der vi henter dere med RIB. Vi kjører gjennom Brosundet og ut i Borgundfjorden via Nørvasundet. Så kjører vi inn i Ellingsøyfjorden til Skodjestraumen. Etter snorklingen tar vi retur via Ellingsøyfjorden hele veien helt til vi kommer inn til Ålesund sentrum fra Nordsiden. På denne måten får dere også sett mer av Ålesund-området fra havet. Hele opplevelsen tar omtrent tre timer. Dere har derfor muligheten til å kombinere utflukten med noen av de andre spennende aktivitetene Ålesund har å by på.

Ønsker dere matservering kan dette også ordnes. Vi kan levere alt fra enklere alternativ med gode sandwicher som serveres i båten til mer avanserte løsninger med innleid kokk og spennende sjømat servert i et eksklusivt naust inne i selve Skodjestraumen. Eller kanskje vil dere avslutte turen på en av distriktet sine gode restauranter? Vi kan levere hele slike pakker. Kom med ønske, og vi hjelper dere gjerne med å sy sammen det optimale opplegget for din gruppe!

Ta med dine kolleger eller kunder på en uforglemmelig bedriftstur litt utenom det vanlige!

Ta kontakt i dag!

Snorkling i Skodjestraumen – Tare Snorkling i Skodjestraumen Snorkling i Skodjestraumen Snorkling i Skodjestraumen - Tare Snorkling i Skodjestraumen – Tareskog  Snorkling i Skodjestraumen Snorkling i Skodjestraumen Snorkling i Skodjestraumen Snorkling i Skodjestraumen Snorkling i Skodjestraumen Snorkling i Skodjestraumen Snorkling i Skodjestraumen Skodjestraumen

 • Snorkling

  BESTILL →

  Pris

  12000,- Gruppe opptil 12 pers.

  Varighet

  3 timer

  Sesong

  Hele året
 • Snorkling

  Havrafting Oceanfjord Ålesund
  Snorkling i Skodjestraumen
  Snorkling i Skodjestarumen - Sjøstjerne på bunnen