RIB-safari

Havrafting RIB Safari

Vi tar dere ombord i vår RIB båt og gir dere en spennende og fartsfylt rundtur på Sunnmøre!

Våre erfarne kapteiner lar deg kjenne på naturkreftene og bølgene under trygge forhold. Vår båt er nøye utprøvd med utallige turer i distriktet under alle slags værforhold. Med sitt dype V-skrog går den mykt og fint i sjøen også under de tøffeste værforhold. Vi spiller på lag med naturen for å gi dere en unik opplevelse med et yrende dyreliv, gode historier og spektakulære steder.

Bli med å oppleve havet på en måte du aldri har gjort. Hvis dere er ute etter en spennende og unik opplevelse som alle kan være med på er RIB-safari med oss et godt valg.

Vi stiller med Regatta flytedresser, redningsvester og kjørebriller.

Litt om båten vår:

60 min RIB SAFARI

Vi tar deg ut til områdene rundt Breisundet og Godøya der Storfjorden møter havet. Opplev de ytterste øyer og skjær utenfor Ålesund der storbåra rår og har formet det røffe havlandskapet. Vi legger opp ruten etter vær og vind og gruppen sine ønske. Vi kan velge en rolig rute med lite bølger eller oppsøke større bølger lengre ute for den som vil ønsker mere fart og spenning.

2 timers RIB SAFARI til sagaøya Runde

Dette er vår mest populære tur, bli med så skjønner du hvorfor! Her får du alt i en pakke, fuglefjell med yrende liv i hekkesesongen, selkolini med Havert og Steinkobbe, og besøk på funnstedet med den spennende historien om Rundeskatten – ett av de største skattefunn i Europa. Turen går over variert landskap, litt i fjord og litt i åpne havstrekker der storbårene dominerer. Så slakker vi helt ned og glir i rolig fart langs det mektige fuglefjellet som på det meste huser flere hundre tusen sjøfugler. Ofte opplever vi havørn og lundefugl på nært hold. Skarv og havsule treffer vi på alle turer. Nærmere 40 arter hekker her ute. Når værforholdene tillater det, kan vi kjøre helt inn i munningen på de store havgrottene under fuglefjellet. Da garanterer vi deg en spektakulær opplevelse! Mot et tillegg så kan Rundetur kan kombineres med besøk på Runde Miljøsenter. Her er flotte utstillinger, både fra fuglefjellet og Rundeskatten og en cafe for den som ønsker forfriskninger. Ta kontakt for priser og skreddersøm av turen din!

2 timers RIB SAFARI til Hjørundfjorden

Bli med oss og opplev en av Norges flotteste fjorder fra sjøsida! Vi byr på vind i håret og 360 grader utsikt til en tinderekke som kan ta pusten fra de fleste. Her ligger kjente storheter som Slogen 1564moh og Kolåstind 1432moh og mange mange andre populære fjelltopper. Hjørundfjorden har lite og spredt bebyggelse, men det finnes et par meget gode alternativer for landkjenning med mat og forfriskninger for de som ønsker dette i tillegg til båtturen. Både Christian Gard i Trandal og Sagafjord Hotel på Sebø er gode alternativer. Kontakt oss for skreddersydd opplegg med mat.

Havrafting RIB Safari Havrafting RIB Safari Havrafting RIB Safari Havrafting RIB Safari Havrafting RIB Safari Havrafting RIB Safari

 • RIB-safari

  BESTILL →

  Timestur

  6000,-

  Tur til Runde

  9900,-2 timer

  Tur til Hjørundfjorden

  9900,-2 timer
  Egne takster for venting og tilkjøring. Ta kontakt for full prisliste.

  Sesong

  Hele året
 • RIB-safari