Open Water Diver (Grunnkurs)

179168_657174527632837_1257557207_n

Vil du ta dykkerlappen med våre erfarne instruktører? IANTD-kurset Open Water Diver er inngangsbilletten til helt nye opplevelser under vann. Her blir du sertifisert til 20 meter dybde

Kurset er veldig fleksibelt, og det kan tilpasses ditt læringstempo. Basseng- og sjødykkene er mulig å fullføre i løpet av fire til fem dager, forutsatt at du leser manualen og ser videoen på forhånd. Det er likevel mange som foretrekker en mer fleksibel kursplan. Kontakt oss for mer informasjon om timeplaner og de ulike kursene her.

Del 1 – Teori

Første del av kurset har fokus på kunnskap, og du fullfører denne delen på egenhånd. Her blir deltakeren kjent med det grunnleggende innen dykking. Du lærer for eksempel om hvordan trykk virker på kroppen, hvordan du velger det beste utstyret, og hva du må tenke på når du planlegger et dykk.

I denne delen av kurset skal du lese deg opp på forskjellige tema innen dykking, som dykkemedisin, kjennskap til utstyret som brukes, dykeplanlegging og andre relevante tema . På slutten av kurset tar du en teorieksamen.

Del 2 – Bassengdykk

Andre del av kurset består av dykking i basseng, eller i skjermet vann med bassengliknende forhold. Her lærer du alt fra å montere utstyret ditt, til å få vannet ut av masken uten å måtte gå til overflaten. Du får også øve på noen nødprosedyrer, som å dele luft om det skulle behøves. Du tilegner deg de ferdighetene du behøver for å dykke i åpent vann i løpet av fem bassengdykk, som alle gjøres på en dag.

Del 3 – Åpent vann

Tredje del av kurset er dykking i åpent vann. Etter bassengdykkene fortsetter du å utvikle ferdigheter i løpet av seks dykk i åpent vann sammen med instruktøren din.

Kurspris kr: 5.500,- (inkl læremateriell, dykketabell, leie av utstyr og sertifisering)

Legesjekk kommer i tillegg

 

  • Dykkekurs

  • Dykkekurs (generelt) Open Water Diver

  • Dykkekurs (generelt) Advanced Open Water Diver

  • Dykkekurs (generelt) Rescue Diver

  • Dykkekurs (generelt) Divemaster